Boekentips om verliefd op te worden

Valentijnsdag komt er weer aan! Dat betekent overspoeld worden met kaarten, rozen sturen en zijn bij degene die je het liefste ziet. Het hoort er allemaal bij. Of… misschien lees jij toch liever een romantisch boek. Ben jij klaar om lekker onder je dekentje te kruipen en te genieten van een boek vol met liefde? Kijk dan gauw naar deze boekentips om je Valentijnsdag mee door te komen.

Het zout uit je ogenMirjam Bruijstens

Het zout uit je ogen van Miriam Bruijstens

30 gedichten en korte verhalen met een overkoepelend thema als verliefd zijn, verliefd worden en hopen op iets meer. Alle aspecten van verliefdheid worden in dit boek benoemd. Verliefdheid, de eerste zoen, seks, liefde, verlangen en liefdesverdriet.

 

Day Dreamer – Luna van Roosen

Daydreamer van Luna van Roosen

Op een nacht wordt Lora, door haar hond Henry, naar een kasteelpoort geleid. Het kasteel brengt een geheim met zich mee dat iedereen in zijn grip houdt. Bij Lora begint het muiltje al snel te knellen. Is Lora door haar komst in staat om tussen alle doornen ook rozen te laten bloeien?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Blogs