Vragen aan het Jonge Jury Boekgenootschap: Lobke

Lobke woont in Harderwijk, is 13 jaar en zit op het Christelijk College Nassau Veluwe. Dit schooljaar is zij één van de tien leden van het Jonge Jury Boekgenootschap! Als lid leest zij zoveel mogelijk boeken van de groslijst en bepaalt ze mee welke boeken er bij de Leestips zullen gaan horen.

Om haar wat beter te leren kennen, stelden we haar een paar vragen.

1.) Wat is je lievelingsboek? En waarom?

”Persoonlijk hou ik heel erg van jeugdthrillers en daarom is Schuld van Mel Wallis de Vries wel echt een van mijn favoriete boeken. Ik heb al heel veel boeken van Mel Wallis de Vries gelezen maar Schuld is echt de leukste jeugdthriller die ik tot nu toe heb gelezen van haar.”

2.) Wat voor beroep zie jij jezelf later doen?

”Ik heb eigenlijk geen vast plan voor wat ik in de toekomst wil doen als beroep. Het lijkt mij wel leuk om later psycholoog te worden. Of ik zou, nadat ik de middelbare school heb afgerond, de studie industrieel ontwerpen willen doen.”

Benieuwd naar de andere leden? Bekijk hier het volledige Jonge Jury Boekgenootschap 2020 en volg ons op social media, waar alle leden worden voorgesteld.

Deel deze pagina:

Blogs