Start met lezen voor de Jonge Jury 2021!

Het Jonge Jury Boekgenootschap is al een paar weken keihard aan het lezen. Lees met hen mee!

Alle origineel Nederlandstalige jeugdliteratuur die in 2020 is uitgekomen of nog moet uitkomen*, komt in aanmerking voor de Prijs van de Jonge Jury 2021. In het najaar kiest het Jonge Jury Boekgenootschap van deze groslijst tien van de in totaal elf Leestips die kans maken op de Prijs van de Jonge Jury 2021.

Ontbreekt jullie favoriet? De elfde Leestip komt voort uit de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd. Dé kans om jullie favoriete titel aan te dragen. Overtuig het Jonge Jury Boekgenootschap op creatieve wijze en wie weet wordt jullie tip als wildcard toegevoegd aan de Leestips van de Jonge Jury. Wordt jullie inzending uitgekozen, dan ga je met de hele klas als vips naar de Dag van de Jonge Jury op woensdag 9 juni 2021!

*jeugdliteratuur geschikt voor de leeftijd 12 t/m 15 jaar (NUR-codes 283, 284, 285, 240, 292, 293)

Deel deze pagina:

Nieuws