Doe mee met de wedstrijden van de Jonge Jury en win!

Zie jij duidelijk voor je hoe de omslag van een boek eruit moet zien?

Met je designtalent kun je terecht bij de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd! Maak voor een bestaande Leestip een nieuw ontwerp voor de omslag. Hierbij mag je verschillende materialen gebruiken, zoals verf, krijt, potlood en textiel. Maar je kunt ook digitaal aan de slag gaan en je Photoshop-skills laten zien! De winnaar ontvangt een Leestip naar keuze.

Stuur je ontwerp vóór 15 mei naar:

Jonge Jury
Antwoordnummer 5233
3000 VB Rotterdam

Schrijf je liever een recensie over jouw favoriete Leestip? Doe dan mee met de Jonge Jury Recensiewedstrijd! Schrijf of film een stukje waarin je vertelt waarom iedereen dit boek zou moeten lezen en waarom jij er enthousiast over bent. Zorg dat je geen spoilers verklapt en maak een bijpassende Instagram-waardige foto van het boek. Wie weet zie je jouw recensie terug als gastblog op jenniferleest.nl én win je een Leestip die je kunt gebruiken voor je volgende recensie!

Stuur je recensie van maximaal 400 woorden tekst of 1 á 2 minuten film vóór 15 mei naar info@jongejury.nl.

Wil je meer informatie over de wedstrijden? Klik dan hier.

 

Deel deze pagina:

Nieuws