Stemmen

Stemmen voor de Jonge Jury tot 4 mei. De leerlingen brengen hun stem uit op hun favoriete boeken en bepalen zo samen welke titel de Prijs van de Jonge Jury wint.

Naar de stemmodule

 

Stem samen en maak kans op een VIP-ontvangst op 3 juni!

Breng met de hele klas één stem uit via dit stemformulier  en maak kans op een vip-ontvangst tijdens de Dag van de Jonge Jury. Stuur het formulier op naar Jonge Jury, Antwoordnummer 5233, 3000 VB Rotterdam.

Wie weet worden u en uw leerlingen op 3 juni feestelijk onthaald op de Dag van de Jonge Jury. Het vip-arrangement bestaat uit 25x entreekaarten, boekenbonnen, consumptiemuntjes én t-shirts!

Verloop fase

  • September t/m april: de leerlingen lezen de elf Leestips en de overige titels van de groslijst. In de klas kunnen zij met elkaar in discussie gaan om te bepalen welk boek de Prijs van de Jonge Jury verdient.
  • Januari t/m april: de leerlingen stemmen op hun favoriete titel(s) via de stemmodule of de gratis aan te vragen stemansicht. Als de favoriete titel van uw leerlingen niet bij de elf Leestips staat, dan kunnen zij deze zelf handmatig toevoegen. Met het te downloaden stemformulier kunnen de leerlingen als klas één stem uitbrengen en maken zij (en u) kans op gratis toegang tot de Dag van de Jonge Jury, t-shirts voor de hele klas en consumptiebonnen.
  • Mei: de stemmen worden geteld en de drie genomineerden voor de Prijs van de Jonge Jury worden bekendgemaakt.

De Weddenschap

Doet u mee aan de Jonge Jury, maar wilt u nóg meer aandacht besteden aan leesbevordering? Daag uw leerlingen dan niet alleen uit om te lezen voor de Jonge Jury, maar ook voor De Weddenschap!

Meer informatie over De Weddenschap

 

Deel deze pagina: