Lock Down

Ik weet waar jij mee bezig bent.
Denk maar niet dat je van me af bent.Drie vrienden huren midden in het bos een boerderij, zonder internet. Telefoons en social media zijn deze week verboden. Hun zelfverzonnen lockdown moet ervoor zorgen dat ze zich goed kunnen concentreren op de naderende examens. Maar al snel blijkt dat zij niet alleen zijn. Iemand houdt hen vanuit het bos in de gaten. Iemand die al hun geheimen kent. Iemand die wel héél ver gaat voor wraak…

Net als in haar eerder verschenen, veelgeprezen thrillers houdt Maren Stoffels je vanaf de eerste tot de laatste bladzijde op het puntje van je stoel. Meesterlijk speelt ze met de personages, met de perspectieven en verhaallijnen, laat ze de waarheid telkens weer kantelen als in een caleidoscoop. In deze ingenieuze thriller is niets wat het lijkt.

#DeZin

Ifra van het Jonge Jury Boekgenootschap legt in #DeZin uit waarom deze Leestip moeite waard is om te lezen.

#DeZin is ontstaan na een succesvolle samenwerking van Passionate Bulkboek en Beeld en Geluid op school.

klik hier voor #DeZin van Lock Down

Over Maren Stoffels

Maren Stoffels (Amsterdam, 1988) groeide op in haar geboortestad. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar negende maakte ze haar eerste boek, over een eskimootje dat zijn vader zoekt. Via auteur Hans Kuyper zocht ze contact met uitgeverij Leopold. Daar verscheen in 2005 haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift. Maren was toen zeventien jaar. Dreadlocks & Lippenstift werd bekroond met de Prijs van de Jonge Jury en de Debuutprijs, de Hotze de Roosprijs en de Tina Bruna Award. Al snel volgden nog meer boeken en prijzen. Maren kreeg de Prijs van de Jonge Jury voor SproetenliefdeStapelverliefd werd bekroond met de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury.

Deel deze pagina: