Leestip Jonge Jury Boekgenootschap 2024 Jeugdboek Jimi Fender Johnson van Buddy Tegenbosch

Jimi Fender Johnson

Maureen kiest het avontuurlijke boek Jimi Fender Johnson als haar favoriet. Waarom dit haar Leestip is? Dat zie je in onderstaande video.

Jimi leeft voor muziek. Na een repetitie met zijn band heeft hij een mysterieuze ontmoeting met een vrouw die hem waarschuwt: als hij de trap op gaat, reist hij terug naar het verleden. Om terug te keren naar het heden zal hij een persoonlijke en intense opdracht moeten vervullen.

Jimi besluit de sprong te wagen en belandt in het New York van 10 september 2001. Met behulp van muzikale aanwijzingen en een onverwachte bondgenoot in de vorm van de kleurrijke Mateo ontdekt Jimi wat hem te doen staat.

Zijn opdracht brengt hem naar de bovenste verdieping van het WTC, op de ochtend van 9/11. Lukt het hem zijn taak te volbrengen? En weet hij de wolkenkrabber op tijd te verlaten?

Jimi Fender Johnson is een spannend en muzikaal verhaal over ontdekken wie je bent en waar je vandaan komt.

Bron: Bestofyabooks.nl

Winnaar Prijs van de Jonge Jury 2024

Buddy Tegenbosch heeft de Prijs van de Jonge Jury 2024 in de wacht gesleept voor Jimi Fender Johnson! Naast de bijbehorende trofee heeft Boek voor Nederlands samen met het Jonge Jury Boekgenootschap een trailer bij het boek opgenomen!

De Leestip van Maureen

Jimi Fender Johnson is de Leestip van Maureen van het Jonge Jury Boekgenootschap 2024.

Deel deze pagina: