Jacht

Kun je wegrennen uit een nachtmerrie?

Op de computer van haar docent, probeert Sam haar cijfers aan te passen. Diezelfde dag breekt er brand uit op school. De politie vermoedt kortsluiting, maar Sam twijfelt. Ze gaat op onderzoek uit, vooral ook omdat haar docent ernstig gewond in coma ligt. Dan ontvangt Sam een dreigbrief; iemand zet haar zwaar onder druk.

Een paar dagen later vertrekt de klas naar de Duitse bossen voor een dropping met een ritueel. Al snel verandert de reis in een onheilspellende nachtmerrie: Sam voelt zich opgejaagd. Heeft iemand reden om haar uit de weg te ruimen?

Over Cis

Cis Meijer (1970) woont in Amsterdam, werd geboren in Heemskerk en groeide op in Delft. Ze studeerde theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ze begon te schrijven, werkte ze jarenlang als video-editor.

Thema’s in haar verhalen zijn vriendschap, vertrouwen, macht en machtsmisbruik, groepsdruk, geweld en (de invloed van) social media.

Cis plaatst schrijfwedstrijden in haar jeugdthrillers. Op deze manier hoopt ze jongeren niet alleen meer aan het lezen, maar ook aan het schrijven te krijgen.

Deel deze pagina: