De pijn die wij verbergen

Als Fleur op haar Instagram-story een vervelende reactie krijgt van een anoniem account, neemt ze het eerst niet zo serieus. Maar als er steeds gemenere berichten volgen, wordt Fleur beetje bij beetje overgenomen door haar angsten. Hoe kunnen berichten zoveel pijn doen? Wie zit er achter dit account? Fleur heeft hulp nodig om de ballen in haar leven hoog te houden, maar als je niet meer weet op wie je kunt vertrouwen…

Bron: Hamley Books

Leestip van Nikki

Over Monica Haak

De enthousiaste en energieke Monica Haak woont in Nederland, maar evengoed in de ontelbare werelden die zich in haar hoofd afspelen. Al van jongs af aan schrijft ze verhalen en ademt ze inspiratie in voor komende verhalen. Jarenlang heeft zij over boeken geschreven op haar blog My Perfect Book Life en video’s gemaakt op haar gelijknamige YouTubekanaal. Tegenwoordig houdt ze het bij schrijven, waar ze niet alleen haar stem laat horen in het Young Adult contemporary genre, maar binnenkort ook binnen jeugdfantasy.

Monica’s motto is het doorbreken van taboes, want alles is bespreekbaar en niemand is alleen met zijn of haar problemen. Belangrijke, soms confronterende thematiek wordt in haar boeken afgewisseld met luchtigheid en humor. Eén ding is zeker: aan inspiratie heeft deze auteur nooit tekort.

Deel deze pagina: