Leestip Jonge Jury Boekgenootschap 2024 Jeugdboek 24 uur van Marcel van Driel

24 uur

24 uur is de Leestip van Timme van het Jonge Jury Boekgenootschap 2024. Weten waarom hij dit boek uitkoos? Bekijk hieronder zijn video-interview!

De 16-jarige Claire werkt als flitsbezorger. Wanneer ze op een koude winteravond haar laatste bestelling wegbrengt, wordt ze opgewacht door twee gewapende jongens die hun tijd doden met het opjagen van mensen. Claire is hun volgende slachtoffer. Zonder geld, telefoon, jas en op blote voeten moet Claire 24 uur uit handen van de jongens zien te blijven. Lukt haar dat, dan krijgt ze 10.000 euro. Lukt het niet, of houdt ze zich niet aan hun spelregels, dan wordt ze doodgeschoten. Als Claire erachter komt dat de jongens valsspelen, weet ze dat ze alleen kan overleven als zij de regels verandert… 24 uur is de eerste superspannende novelle van Marcel van Driel, schrijver van onder andere Superhelden.nl. Hij heeft al meer dan 55 boeken op zijn naam staan. Zijn verhalen staan bekend om hun nagelbijtende spanning en droge humor.

Bron: Kluitman.nl

Waarschuwing: Dit boek heeft één pepertje omdat het een makkelijk leesbaar verhaal is. Wel zit er extreem geweld in, dus adviseren we het boek aan de iets oudere lezer.

De Leestip van Timme

24 uur is de Leestip van Timme van het Jonge Jury Boekgenootschap 2024.

Deel deze pagina: