Bibliotheken in heel Nederland roepen jongeren op om te stemmen!

In heel het land spelen enthousiaste bibliotheken een belangrijke rol bij de Jonge Jury: ze maken van het stemmen een feestje. Ze richten speciale Jonge Jury-displays in met titels van de Jonge Jury 2024 aan en roepen jongeren op om op hun favoriete boeken te stemmen. Twee leuke voorbeelden hiervan zijn de bibliotheken uit Wassenaar en Voorschoten.

De Jonge Jury-display bij de bibliotheek in Wassenaar!

 

De Jonge Jury-display in Voorschoten!

Prijs van de Jonge Jury
Jongeren tussen de 12 en 15 jaar hebben tot en met 15 mei de tijd om te stemmen op hun favoriete boeken voor de Jonge Jury. De Prijs van de Jonge Jury en Jonge Jury Debuutprijs worden uitgereikt tijdens de Dag van de Jonge Jury op 12 juni in TivoliVredenburg. Jongeren kunnen nog volop stemmen via onze stempagina:

Stemmen

Deel deze pagina:

Nieuws