Win een VIP-ontvangst voor de hele klas

Win een VIP-ontvangst voor de hele klas. Is uw klas gepassioneerd over boeken en lezen? Wilt u die passie omzetten in een onvergetelijke ervaring voor de hele klas? Grijp dan nu de kans om dat VIP-ontvangst te winnen tijdens de Dag van de Jonge Jury door mee te nemen aan de recensiewedstrijd!

Hoe doet u mee?

Eenvoudig. Stuur vóór 1 maart 2024 jouw recensie in van jouw favoriete Jonge Jury-boek van de groslijst. Laat je creativiteit de vrije loop – schrijf, maak een video, zing een lied. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Win een VIP-ontvangst voor de hele klas

  1. Gebruik het deelnameformulier wat hier staat.
  2. Laat je creativiteit stromen terwijl je je recensie vormgeeft.
  3. Zorg ervoor dat je bestand onder de 300MB blijft. Als het groter is, stuur dan een WeTransfer-link mee.

Wat u moet weten:

  • Deadline: 1 maart 2024, vóór de voorjaarsvakantie.
  • De winnaar ontvangt na 10 februari een e-mail. Alle deelnemers worden op de hoogte gebracht.

Dus, pak dat boek van de groslijst, duik in de wereld ervan, en laat uw klas hun gedachten over het boek delen op hun eigen manier. Deze recensiewedstrijd is niet alleen een kans voor lezers om hun creativiteit te uiten, maar ook een uitstekende kans om de Dag van de Jonge Jury op 12 juni 2024 te bezoeken als vip’s.

Deel deze pagina:

Nieuws