Het Jonge Jury Promopakket 2024 is te bestellen

Jonge Jury promopakket 2024

Bestel het Jonge Jury Promopakket en breng een levendige Jonge Jury-sfeer in uw klaslokaal terwijl u jongeren enthousiast maakt voor De Dag van de Jonge Jury! Deze keer staat er ook een lid van het Jonge Jury Boekgenootschap op het materiaal. Het promopakket is gratis te bestellen via onze webshop.

Hang de drie bijgeleverde posters op in je klas en omring de leeromgeving met de opwinding van de Jonge Jury. Deze posters, met de boodschappen “Lees mee voor de Jonge Jury,” “Stem nu op jouw favoriete boek,” en “Vier de prijs van de Jonge Jury,” zijn perfect om in de aanloop naar de feestelijke afsluiting van het leesbevorderingsprogramma te gebruiken op woensdag 12 juni 2024 in TivoliVredenburg, Utrecht.

Ter ondersteuning van het leestraject van de Jonge Jury, kunt u ook nog gratis het lesmateriaal bestellen. Bestel het Jonge Jury Promopakket vandaag nog en hang ze binnen drie werkdagen op in uw klasklokaal.

Wist u dat

Als u nu uw tickets bestelt voor de Dag van de Jonge Jury u Early Bird-korting krijgt? Een kaartje is dan niet €25 maar slechts €17,50. Deze aanbieding loopt tot de kerstvakantie 2023! Bestel uw tickets via de webshop.

De Dag van de Jonge Jury

Tijdens dit eendaagse leesfeest reiken we de Prijs van de Jonge Jury en de Jonge Jury Debuutprijs uit. Daarnaast ontmoeten uw onderbouwleerlingen hun favoriete jeugdboekenauteurs, ze gaan met ze in gesprek, ze volgen creatieve workshops en ze kunnen boeken ruilen met andere jonge lezers.

Deel deze pagina:

Nieuws