Tip van de week: No Exit

“’Welkom bij No Exit,’  zegt de man nog een keer. ‘De plek voor jou, zodat anderen veilig zijn.’” (p.14).

Aanvankelijk denkt Vesper dat ze met een cruiseschip op jongerenvakantie gaat, maar niets blijkt minder waar. Zodra ze aan boord stapt blijkt ze te zijn voorgelogen door haar vader: ze is niet op een jongerenvakantie, maar op een heropvoedingskamp voor pesters beland!

No Exit, zo heet Maren Stoffels nieuwste jeugdthriller. En inderdaad: er is geen uitweg voor Vesper. Gevangen op zee en gebukt onder een streng heropvoedingsregime, zoekt ze toenadering tot de andere deelnemende jongeren. Maar dan gaat er ineens een huiveringwekkend gerucht rond: niet iedereen zal levend terugkeren…

Een spannend en meeslepend boek over vriendschap, doorzettingsvermogen en de gevolgen van pesten.

 

Deel deze pagina:

Tips van de week