Win VIP-tickets en boekenpakketten!

Nu de leerlingen weer uitgerust en met goede zin in het lokaal zitten is het tijd om te stemmen voor de Jonge Jury! Daarvoor hebben wij nu met uitgeverij Noordhoff een mooie actie opgezet: Stem vóór 22 mei met uw hele klas tegelijk en maak kans op een VIP-bezoek aan de Dag van de Jonge Jury én een rolkoffer vol Lijsters naar keuze! Daarnaast verloten we meerdere boekenpakketten. Lezers klaar? Stemmen maar!

stem klassikaal en maak kans

Doe mee en stem voor 22 mei – volg deze stappen:

  1. Prik een moment in de les om gezamenlijk te stemmen
  2. Laat uw leerlingen stemmen via hun schoolmail, zo kunnen wij duidelijk zien welke groep stemmen bij welke school hoort
  3. In de week van 22 mei ontvangt de winnaar van ons bericht
Stem nu!

Wat houdt een VIP-klassenbezoek in?

  • Tickets voor de hele klas en twee begeleiders
  • Hele mooie Jonge Jury t-shirts voor de hele klas
  • Consumptiemunten voor de hele klas
  • Eersterangs plaatsen tijdens het hele programma

Stemmen

Welk boek* moet volgens jou de Prijs van de Jonge Jury 2023 winnen? En welk debuut zou de Debuutprijs van de Jonge Jury 2023 moeten ontvangen?

* Alle boeken uit de groslijst dingen mee naar de Prijs van de Jonge Jury – de Leestips zijn een peer-to-peer selectie uit de groslijst.

Dag van de Jonge Jury op 7 juni

Stemmen voor de Prijs van de Jonge Jury kan op alle boeken uit onze groslijst, dit zijn alle Nederlandstalige jeugdboeken uit 2022. Voor de Debuutprijs van de Jonge Jury kiezen de leerlingen hun favoriete boek uit de drie debuutnominaties.

Al deze stemmen leiden tot de feestelijke ontknoping op 7 juni in TivoliVredenburg Utrecht, de Dag van de Jonge Jury. Tijdens deze dag worden de twee prijzen ieder uitgereikt aan de auteurs van de boeken met de meeste stemmen. De schrijvers wachten al in spanning af…

Gratis Lijsterboek ophalen

Noordhoff is uitgever van de lesmethode Nieuw Nederlands en van de voordelige leesboeken, ook wel bekend als Lijsters. Op de Dag van de Jonge Jury mogen leerlingen een gratis Lijsterboek ophalen in de stand van Noordhoff.

Deel deze pagina:

Nieuws