Tip van de week: Vakantie op de maan

De tip van deze week is Het reisdagboek van Travis Montgomery: Vakantie op de maan van Victoria Farkas met illustratie van Irene Cécile.

Het is vakantie in het midden en het noorden van het land en wat is nou een leukere plek om op vakantie te gaan dan naar de maan! Travis Montgomery leeft in 2304 en hij houdt een dagboek bij over zijn bezoek aan de maan en zo kunnen wij ook een beetje meeliften op zijn weekje weg met de Eagle Spaceshuttle. Samen met zijn grote-bemoeial-van-een-zus en zijn twee kleine-bemoeiallen-van-zusjes en zijn weergaloos mooie Nike-ruimtepak maakt Travis van alles mee. Ze maken zelfs zoveel mee dat het de vraag wordt of de familie Montgomery het reisprogramma van Halve Sikkel Reisbureau nog wel kan volgen.

Deel deze pagina:

Tips van de week