De nominaties voor de Debuutprijs zijn bekend!

De tien leden van het Jonge Jury Boekgenootschap hebben hun hoofd erover gebroken, want: zoveel goede debuten. Ze hebben gediscussieerd, getracht te overtuigen (dikwijls met succes), opnieuw aangehaald, besproken, nog eens gediscussieerd en jawel – ze zijn eruit. Dames en heren, jongens en meisjes, en iedereen daar tussenin, met trots presenteren wij:

de nominaties van de Jonge Jury Debuutprijs

  • Niemand vraagt hoe het met mij gaat van Gracia Lebbink
  • Wolventijd van Lysander Mazee
  • De jongen die van de klif sprong en zacht terecht kwam van Stefan Raatgever

Gefeliciteerd met jullie nominaties, Gracia, Lysander en Stefan!

Klaar? Stemmen maar!

Weet jij al welk boek jouw favoriet is? Of welke debuutnominaties volgens jou écht moet winnen? Breng jouw stemmen uit tot uiterlijk 22 mei!

Nu stemmen!

Tijdens de Dag van de Jonge Jury, op 7 juni in TivoliVredenburg, wordt bekendgemaakt welke titel de Prijs van de Jonge Jury én welke titel de Jonge Jury Debuutprijs 2023 wint. Wilt u bij de prijsuitreiking zijn? Bestel dan uw tickets via onze webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws