De Jonge Jury poster in het virtuele klaslokaal!

Geeft u les vanuit huis? ‘Hang’ de Jonge Jury posters ‘op’ in uw virtuele klaslokaal! Download de gratis Jonge Jury Teams achtergronden hier.

Win een Jonge Jury boekenpakket!
Laat uw leerlingen ons een foto of screenshot van uw (virtuele) klaslokaal mét Jonge Jury poster sturen en wie weet delen wij deze foto en wint uw leerling een Jonge Jury boekenpakket (en eeuwige roem natuurlijk)!

De foto’s kunnen gemaild worden naar: info@jongejury.nl.

En u als docent wint uiteraard ook een boek!

Stemmen voor de Prijs van de Jonge Jury en de Jonge Jury Debuutprijs
Hebben uw leerlingen al gestemd op hun favoriete boek? Dit kan door middel van de gratis ansichtkaarten (bestel deze in de webshop), de online stemmodule of het stemformulier (hier in .pdf te downloaden).

Stemmen kan tot en met maandag 3 mei 2021. Stemmers die hun gegevens achterlaten maken bovendien kans op een Fuji Film Instax-camera!

De Dag van de Jonge Jury
Op 9 juni wordt de Prijs van de Jonge Jury 2021 uitgereikt aan de schrijver van het boek met de meeste stemmen tijdens de Dag van de Jonge Jury. Dan wordt ook bekend wie er de Jonge Jury Debuutprijs 2021 wint. Viert u met uw leerlingen gratis live de Dag van de Jonge Jury met ons mee? Dat kan!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de Dag van de Jonge Jury Lokaal Live.

Deel deze pagina:

Nieuws