De Dag van de Jonge Jury 2021 gaat – online – door!

Op woensdag 9 juni wordt tijdens de Dag van de Jonge Jury zowel de Prijs van de Jonge Jury 2021 als de Jonge Jury Debuutprijs 2021 uitgereikt. Niet in TivoliVredenburg in Utrecht, wél live, tijdens een spetterend online TV-programma dat van 14.00 tot 15.00 uur via de website van de Jonge Jury te bekijken is.

Met o.a.: live gestelde vragen van leerlingen aan de genomineerde auteurs, een kennismaking met de leden van het Jonge Jury Boekgenootschap, die een schooljaar lang leestips gaven én meezingen en -dansen met de artiesten.

Natuurlijk ontbreekt het belangrijkste onderdeel niet: de bekendmaking van de winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2021! Uiteraard hebben we – net als vorig jaar – een paar spectaculaire gasten uitgenodigd, waaronder (*tromgeroffel*) ADF Samski!

Benieuwd naar hoe zo’n livestream eruitziet? Bekijk hieronder (of via deze link) de uitzending van vorig jaar.

Deel deze pagina:

Nieuws