Elk schooljaar hoogwaardig Jonge Jury-lesmateriaal

Voor de onderbouw leerlingen van het vo maakt de Jonge Jury elk schooljaar weer hoogwaardig digitaal lesmateriaal, passend bij de Leestips van hun leeftijdsgenoten die zijn verenigd in het Jonge Jury Boekgenootschap. U kunt dit gratis bestellen in onze webshop.

Een vaste klantenkring van docenten bestelt jaarlijks dit lesmateriaal en ontvangt daarmee ook automatisch per post het promotiemateriaal – een set aansprekende posters – voor in de klas. Om het voor alle docenten Nederlands in de onderbouw van het vo nóg makkelijker te maken om het leesplezier aan te wakkeren bij jongeren tussen 12 en 16 jaar, wordt de eerdere bestelling voor dit materiaal met ingang van schooljaar 20/21 omgezet in een gratis abonnement. Dat betekent dat de complete set elk schooljaar – tot wederopzegging – automatisch worden toegezonden.

Niet eerder een bestelling bij de Jonge Jury gedaan en wel interesse in dit gratis abonnement? Plaats dan de eerste bestelling in de webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws