Stemmen voor de Jonge Jury 2020 is begonnen!

Nu de elf Leestips bekend zijn, de video-interviews met het Jonge Jury Boekgenootschap online staan en de bestellingen van het gratis lesmateriaal binnenstromen, is het ook tijd om volop te stemmen. Dit kan tot en met zondag 3 mei op jongejury.nl, met het te downloaden stemformulier of via de gratis stemansichten. Stemmers die hun gegevens achterlaten maken bovendien kans op een Fuji Film Instax-camera!

Op 3 juni wordt de Prijs van de Jonge Jury 2020 uitgereikt aan de schrijver van het boek met de meeste stemmen tijdens de Dag van de Jonge Jury in TivoliVredenburg te Utrecht.

Benieuwd naar deze feestelijke afsluiter, maar is de afstand te ver of de logistiek te ingewikkeld? Dan is er de Dag van de Jonge Jury Lokaal! Met een jeugdboekenschrijver op bezoek, een inspirerende lesbrief en de livestream van de prijsuitreiking beleven de leerlingen een magische dag in klaslokaal, aula of bibliotheek.

Deel deze pagina:

Nieuws