Mel Wallis de Vries is Jonge Jury-ambassadeur

Meervoudig Prijs van de Jonge Jury-winnaar Mel Wallis de Vries kiest ervoor om naast haar schrijverschap als ambassadeur voor de Jonge Jury en leesbevordering in het algemeen aan de slag te gaan:

"De Jonge Jury heeft een heel speciaal plekje in mijn hart en ik vind het een enorme eer dat we nu gaan samenwerken. Ik heb enorm veel bereikt de afgelopen jaren en ik vind het fantastisch dat ik nu iets kan terugdoen. Ik kijk ernaar uit om samen met de Jonge Jury nóg meer jongeren enthousiast te maken voor lezen."

Mel Wallis de Vries

Stichting Lezen en Passionate Bulkboek vinden het fantastisch dat de zeer populaire auteur zich nu als ambassadeur wil inzetten om de jongeren te stimuleren boeken te lezen. Met de toetreding tot het team van de Jonge Jury is het niet meer mogelijk om op de leesboeken van Mel Wallis de Vries te stemmen.

Deel deze pagina:

Nieuws