De shortlist voor de Prijs van de Jonge Jury 2019 is bekend!

De afgelopen maanden is er enthousiast gelezen én gestemd. Stapels stemansichten en -formulieren stroomden binnen en ook de online stemmodule draaide overuren. De stemmen zijn geteld en dit zijn de drie genomineerde titels* voor de Prijs van de Jonge Jury 2019:

Fright Night – Maren Stoffels (Uitgeverij Leopold)
Snitch – Margje Woodrow (Uitgeverij De Fontein)
Wild – Mel Wallis de Vries (Uitgeverij De Fontein)
* Op alfabetische volgorde van boektitel

De Prijs van de Jonge Jury 2019 wordt uitgereikt op woensdag 5 juni tijdens de Dag van de Jonge Jury in TivoliVredenburg te Utrecht. Naast het bijwonen van de prijsuitreiking ontmoeten de leerlingen hun favoriete auteurs, volgen zij workshops en is er een uitgebreid gangenprogramma. Optredens worden verzorgd door zanger Jeronimo, dansgroep Furious Flow en Vinchenzo. Hebben jullie nog geen tickets? Bestel deze dan in onze webshop.

Deel deze pagina:

Nieuws