Wie wint de Jonge Jury Debuutprijs 2019?

Het Jonge Jury Boekgenootschap heeft niet alleen de Leestips uitgekozen, maar kiest ook uit al die boeken de beste debuten. De schrijvers van deze debuten publiceerde met dit boek voor de eerste keer, of publiceerde voor de eerste keer een boek voor jongeren. Uit die debuten hebben de ambassadeurs drie boeken uitgekozen die zij het állerbeste vonden. Je begrijpt: juist van die schrijvers kijken we erg uit naar hun volgende boek!

De drie genomineerde titels zijn*:

Één waarheid – Nadine Swagerman (Kluitman)
Heerestraat en Rozenlaan
 – Carlie van Tongeren (Blossom Books)
Over wezenloze zielen – Merel De Keyzer (Uitgeverij Willowtreez)
* In willekeurige volgorde.

Stem op het debuut van jouw keuze. Zorg dat je keuze vóór 1 mei binnen is en maak kans op een Fjällräven Rugzak in je lievelingskleur. En als je het nog niet hebt gedaan, breng dan ook meteen je stem uit voor de Prijs van de Jonge Jury 2019!

De Jonge Jury Debuutprijs wordt feestelijk uitgereikt tijdens de Dag van de Jonge Jury op 5 juni in TivoliVredenburg te Utrecht. Tijdens deze dag wordt natuurlijk ook de Prijs van de Jonge Jury 2019 uitgereikt aan de schrijver van het boek die in totaal de meeste stemmen heeft ontvangen.

Deel deze pagina:

Nieuws