Jonge Jury Boekgenootschap 2019 gezocht!

Ben jij een fanatieke lezer en tussen de 12 en 16 jaar oud? Dan is het lidmaatschap van het Jonge Jury Boekgenootschap echt iets voor jou! Als lid van het Jonge Jury Boekgenootschap ben je, samen met negen anderen, ambassadeur van de Jonge Jury. Je wordt verwend met stapels boeken en wordt tot en met november 2018 gevraagd zoveel te lezen als je kan. Elk boek dat is uitgekomen in 2018, dat voldoet aan de Jonge Jury eisen en jou aanspreekt krijg je op aanvraag toegestuurd.

Enthousiaste lezers weten als geen ander welke boeken de moeite waard zijn om te lezen. Na vele boeken te hebben gelezen mag je dan ook eind dit jaar jouw Top 3 van de drie állerbeste, mooiste, leukste of spannendste boeken opstellen. Hiermee draag jij bij aan een prachtige lijst nieuwe Leestips, volledig door jou en je mede-ambassadeurs samengesteld!

Maar het blijft niet alleen bij lezen. Als lid van het Jonge Jury Boekgenootschap wordt je namelijk ook uitgenodigd voor allerlei andere leuke dingen, zoals ontmoetingen met schrijvers en het bezoeken van evenementen. Zo hebben we afgelopen jaar een bezoek gebracht aan de musical ‘Vals’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Mel Wallis De Vries. Daarnaast word je gevraagd om blogs te schrijven, te helpen onze wedstrijden onder de aandacht te brengen bij je leeftijdsgenootjes en kom je als eregast naar de Dag van de Jonge Jury in 2019. De Jonge Jury, dat ben jij!

Om ons te overtuigen jou te kiezen ontvangen we graag een korte motivatie (max. 10 regels). Hierin beschrijf je waarom het je leuk lijkt om ambassadeur te zijn voor de Jonge Jury en waarom jij diegene bent waar wij naar op zoek zijn. Nog voor de zomervakantie hoor je dan van ons of jij één van de gelukkigen bent.

Laat ons vóór 15 juni 2018 via info@jongejury.nl weten waarom we jou als ambassadeur in het Jonge Jury Boekgenootschap niet kunnen missen, met daarbij de naam van je school, je klas, adresgegevens en telefoonnummer. Wie weet worden jouw tips dan straks door duizenden jongeren gelezen!

Wil je weten hoe het is om bij het Jonge Jury Boekgenootschap te horen? Kijk ons filmpje!

Deel deze pagina:

Nieuws