Vrijwilligers gezocht voor de dag van de jonge jury

Woensdag 6 juni is het zover: de Dag van de Jonge Jury 2018! Na maanden van lezen en stemmen wordt tijdens deze feestelijke slotdag de winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2018 bekendgemaakt in TivoliVredenburg, op loopafstand van Utrecht Centraal. Leerlingen van 12 t/m 16 jaar maken tijdens deze dag kennis met hun favoriete auteurs en er zijn optredens, workshops en wedstrijden.

Maar om er een onvergetelijke dag van te maken is een goed team van vrijwilligers onmisbaar, en daarom zoeken wij jou! Als vrijwilliger kan je spelletjes begeleiden, leerlingen de weg wijzen en installeren in de zalen, de zorg voor de catering op je nemen of een dag lang een populaire auteur begeleiden.

Wat krijg je ervoor terug? Vrijwilligers krijgen deze dag de kans om productioneel kennis te maken met het grootste literaire evenement voor jongeren in Nederland. Daarnaast staat er als de leerlingen naar huis zijn speciaal voor jullie een gezellige borrel klaar! Ook krijg je een presentje na afloop, worden uiteraard je reiskosten volledig vergoed, mag je het gave Jonge Jury t-shirt dat je die dag draagt houden én wordt al je eten en drinken verzorgd.

Enthousiast geworden? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar info@jongejury.nlmet hierin je naam en telefoonnummer en, indien je die hebt, je voorkeur qua functie.

Hopelijk tot 6 juni!

Deel deze pagina:

Nieuws