Heb jij een sterke mening over een van de Jonge Jury-titels? Doe mee aan de recensiewedstrijd!

Ben jij de Jonge Jury-titels al aan het verslinden en heb jij een mening over de verhalen die je leest? Dan is de recensiewedstrijd echt iets voor jou! Je kan aan de recensiewedstrijd meedoen door een recensie te schrijven over één van de deelnemende boeken.

Een recensie schrijven doe je zo: beschrijf kort waar het boek over gaat (zonder het einde te verklappen) en vertel daarna wat je ervan vindt. Leg ook uit waarom je iets vindt. Alleen ‘leuk’ of ‘verschrikkelijk saai’ is niet genoeg! Moest je erom lachen? Huilen? Viel je in slaap? Of kreeg je juist nachtmerries? Vertel ons wat je voelde bij het lezen van het boek!

Stuur je recensie van maximaal 250 woorden vóór 15 april naar info@jongejury.nl en wie weet win jij wel dat super-de-luxe boekenpakket!

Tip! Vraag aan je docent of de recensie in je fictiedossier mag.

Deel deze pagina:

Nieuws