Hou jij van tekenen én lezen? Doe mee aan onze ontwerpwedstrijd!

Denk jij weleens bij het zien van de kaft van een boek: dat kan ik beter?! Dan is de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd jouw ultieme uitdaging! Voor deze wedstrijd is het de bedoeling om een nieuw boekomslag te ontwerpen voor één van de vele boeken die meedoen aan de Prijs van de Jonge Jury 2018.

De omslag van een boek bepaalt vaak of je het boek uit de kast pakt en gaat lezen. Belangrijk is dus dat je er met je omslag voor zorgt dat iedereen nieuwsgierig wordt naar het verhaal. Professioneel illustrator Marc Suvaal vertelt je over zijn jarenlange ervaring met het ontwerpen van boekomslagen in zijn blog. Ook kun je via zijn website al je vragen aan hem stellen en volop inspiratie opdoen!

Op 6 juni, tijdens de Dag van de Jonge Jury, komt er een expositie van de mooiste ingezonden ontwerpen en wordt de winnaar van de Jonge Jury Ontwerpwedstrijd bekendgemaakt. De winnaar zal niet alleen eeuwige roem vergaren maar ook een vette prijs winnen! Dat wil je niet missen, dus vraag je docent om snel kaarten te bestellen! Mocht jouw school niet bij de Dag van de Jonge Jury aanwezig zijn dan wordt de prijs natuurlijk gewoon naar je opgestuurd.

Stuur je ontwerp vóór 1 mei naar:
Jonge Jury
Antwoordnummer 5233
3000 VB Rotterdam

Deel deze pagina:

Nieuws