Stem en maak kans op mooie prijzen!

Iedereen die stemt voor de Prijs van de Jonge Jury maakt kans op kaartjes voor een Escape room bij hem/haar in de buurt. Maar er is nóg een prijs te vergeven…

Bent u docent? Dan komt u in aanmerking voor een VIP-ontvangst tijdens de Dag van de Jonge Jury! Verzamel de stemansichten* en/of stemformulieren van uw leerlingen, voeg een motivatie toe en stuur het geheel vóór 1 mei in naar Jonge Jury, Antwoordnummer 5233, 3000 VB Rotterdam. De motivatie kan in de vorm van een betoog, tekening of knutselwerk; wees creatief!

Wie weet worden u en uw leerlingen op 6 juni feestelijk onthaald op de Dag van de Jonge Jury en horen zij zo als eersten welk boek de Prijs van de Jonge Jury 2018 in de wacht sleept. Het VIP-arrangement bestaat uit 25x entreekaarten, boekenbonnen, consumptiemuntjes én T-shirts!

*Stemansichten zijn kosteloos aan te vragen via info@jongejury.nl

Deel deze pagina:

Nieuws