Gastenlijst

U heeft van ons een uitnodiging ontvangen voor de uitreiking van de Prijs van de Jonge Jury. Meld u en een eventuele introducé hieronder aan voor dit feestelijke moment met een afsluitende borrel.

uitreiking van de prijs van de jonge jury

Datum: Woensdag 12 juni 2024
Locatie: TivoliVredenburg in Utrecht
Tijd: 14.20 – 15.00 uur (met daarna een afsluitende borrel op locatie)

De Jonge Jury is het grootste leesbevorderingsprogramma voor jongeren uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Passionate Bulkboek en Stichting Lezen zetten zich samen met scholen, bibliotheken en boekhandels in om het leesplezier onder jongeren te vergroten en om hen een mening te leren vormen over de boeken die zij lezen.

Aanmelden

de Prijs van de Jonge Jury

De auteur van het jeugdboek met de meeste stemmen ontvangt de Prijs van de Jonge Jury 2024. Voorafgaand aan de prijsuitreiking ontmoeten leerlingen hun favoriete auteurs, gaan met hen in gesprek en laten hun boek(en) signeren. Daarnaast volgen zij workshops en is er een uitgebreid gangenprogramma. Optredens worden verzorgd door onder andere Babs op de Beat en dansgroep Furious Flow.

Bekijk het volledige programma

Contact

Heeft u vragen over de Dag van de Jonge Jury of over uw aanmelding voor de gastenlijst? Neem dan contact met een van ons op.

Naar contactgegevens