Doe mee!

Net als jullie is het Jonge Jury Boekgenootschap druk bezig met het lezen van boeken. In december presenteren onze ambassadeurs hun tien Leestips: de boeken die zij het meest de moeite waard vonden. De elfde Leestip wordt bepaald door de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd. Dé kans om jullie stem te laten horen!

Dus: overtuig het Jonge Jury Boekgenootschap van jullie klassikale favoriet en wie weet wordt jullie tip als Wildcard toegevoegd aan de tien Leestips van de Jonge Jury. Maar dat niet alleen… de winnende klas krijgt een VIP-ontvangst op de Dag van de Jonge Jury, aangeboden op 7 juni 2023. Deze VIP-ontvangst bestaat uit 25 toegangskaarten, consumptiemuntjes, T-shirts én extra goede zitplaatsen.

De grootste uitdaging is de presentatie van jullie boekentip. Alles mag: een vlog, een filmpje, collage, betoog of fotoreportage. Gebruik jullie fantasie! Meedoen kan tot 2 december 2022 via info@jongejury.nl. Vervolgens wordt medio december de winnende klas bekendgemaakt en de elfde Wildcard Jonge Jury Leestip gepresenteerd.

Nieuwsgierig naar de Dag van de Jonge Jury?
Bekijk hieronder de aftermovie uit 2022!

Deel deze pagina: