Het team

Passionate Bulkboek is dé landelijke organisatie op het gebied van Nederlandse letteren en jongeren. Er wordt door een enthousiast, klein en jong team onder leiding van een projectleider samen met projectmedewerkers en een aantal stagiairs gewerkt aan literaire evenementen, zoals de Jonge JuryDe Inktaap, de Dag van de LiteratuurEr Was EensKort RotterdamsGeen Daden Maar Woorden Festival en de schrijfwedstrijd Write Now!. Kijk voor meer informatie en alle projecten op passionatebulkboek.nl.

De Jonge Jury

De Jonge Jury daagt jongeren in de onderbouw van het voortgezet onderwijs uit om jeugdboeken te lezen en het mooiste boek te kiezen. Jaarlijks doen ruim 180.000 leerlingen mee. Iedere jongere die stemt is deel van de Jonge Jury. De Prijs van de Jonge Jury wordt sinds 1998 uitgereikt. Tijdens de Dag van de Jonge Jury wint de auteur van het boek met de meeste stemmen deze prijs.

Als projectassistent bij de Jonge Jury werk je mee in het team van een van de projecten. Je ondersteunt het team bij de productie en programmering van verschillende evenementen en krijgt de opdracht om zelfstandig een deel van de randprogrammering in te vullen. Ook verzorg je een deel van de communicatie en publiciteit.

Wij bieden je een creatieve en dynamische werkplek in hartje Rotterdam in een jong team, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Je leert tijdens je stage alle aspecten van de evenementenorganisatie in de culturele sector kennen.

Periode:          februari – juli 2021 (duur in overleg)

Tijd:                 32 uur p/w

Standplaats:    centrum van Rotterdam

Soort stage:    meewerkstage

Vergoeding:    €150,- euro per maand op basis van een 32-urige werkweek. We bieden geen reiskostenvergoeding.

Wat je doet

  • contentmanagement website en social media;
  • ondersteunen van de projectmedewerker in productionele taken;
  • administratieve taken ter ondersteuning van het kantoor;
  • meedenken in het publiciteitstraject en het (mede)uitvoeren hiervan;
  • meewerken aan de werving van scholen;
  • het begeleiden van de jongeren uit het Jonge Jury Boekgenootschap;
  • inzet voor andere producten van Passionate Bulkboek waar nodig.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze stage, die goed aansluit op studies met betrekking tot culturele vorming, literatuur en/of event management, stuur dan een motivatiebrief met je CV t.a.v. Kavita Bachasingh naar kavita@passionatebulkboek.nl. Voor eventuele vragen kun je bellen naar 010-276 26 26.

Deel deze pagina: