Net als jij is het Jonge Jury Boekgenootschap druk bezig met het lezen van boeken. In het najaar presenteren zij hun tien Leestips. De elfde Leestip komt voort uit de Jonge Jury Wildcard Wedstrijd. Dit is dus jullie kans om jullie favoriete titel aan te dragen! Overtuig het Jonge Jury Boekgenootschap dat jullie tip het allerbeste is en dus niet als Leestip mag ontbreken.

Doe mee!

De grootste uitdaging is de presentatie van jullie boekentip. Alles mag: een vlog, filmpje, collage, betoog of fotoreportage. Gebruik jullie fantasie en creativiteit! Half december wordt de winnende klas bekendgemaakt en de wildcard als elfde Jonge Jury Leestip gepresenteerd. Meedoen kan t/m 20 november, dus zorg ervoor dat we op tijd jullie inzending hebben ontvangen!

Stuur je inzending naar kavita@passionatebulkboek.nl.

ALS VIP NAAR DE DAG VAN DE JONGE JURY

Overtuig het Jonge Jury Boekgenootschap van jullie favoriet en wie weet wordt jullie tip als wildcard toegevoegd aan de Leestips van de Jonge Jury.
Wordt jullie inzending uitgekozen, dan ga je met de hele klas als vips naar de Dag van de Jonge Jury op woensdag 9 juni 2021! Deze prijs bestaat uit 25 toegangskaarten, consumptiemuntjes, t-shirts én extra goede zitplaatsen.

Nieuwsgierig naar de Dag van de Jonge Jury?
Bekijk hieronder de aftermovie uit 2019!

Deel deze pagina: