Tip van de week: Ik geloof in jou

De nieuwe Tip van de Week is Ik geloof in jou van Hinke van Abbema!

Een prachtig nieuw verhaal van de auteur van ‘Door jou ben ik mij’, dat werd getipt door de Jonge Jury 2020!
‘Ik geloof in jou’ van Hinke van Abbema is een prachtige nieuwe young adult dat het verhaal vertelt van de islamitische Aicha en de christelijke Sara. De zeventienjarige Aicha zit in het laatste jaar van de havo. Ze is goed bevriend met Youssef, en haar ouders zien een relatie tussen de twee wel zitten. Maar dan ontmoet Aicha op een dag de christelijke Sara, die doet wat ze wil. Als Sara haar op een dag vertelt dat ze lesbisch is, weet Aicha niet zo goed wat ze met haar gevoelens aan moet. Kan ze vrienden blijven met iemand die op meisjes valt en ook nog eens ergens anders in gelooft? En wat is er precies met Sara aan de hand?

Deel deze pagina:

Tips van de week