Tip van de week: Dertig dagen om te falen

Dertig dagen om te falen, geschreven door Anita Henriët, is de nieuwe Tip van de Week. Dit urban fantasy boek gaat over de gevallen engel Muriël, die tijdelijk op Aarde terecht komt. Als ze God niet in dertig dagen weet op te sporen op Aarde, mag ze nooit meer terugkomen naar de Hemel.

Muriël’s zoektocht wordt er niet gemakkelijker op als ze haar knappe buurman Chad ontmoet en zich laat afleiden van haar doel. Onweerstaanbaar is hij… maar is het wijs om hem te vertrouwen met haar missie?

Dertig dagen om te falen is een echte tip voor liefhebbers van verhalen waarin fantasie en het dagelijks leven in elkaar overlopen. Het is een boek over engelen en geloof, maar ook over een intense verliefdheid en lust. Omdat je Muriël’s spannende zoektocht volgt, verslind je het boek snel. Een fijn boek om weer terug in je leesritme te raken!

Op het online verhalenplatform Wattpad heeft dit boek al 100.000 lezers! Sluit jij je bij hen aan?

Deel deze pagina:

Tips van de week