Tip van de Week: Game over

Game over, geschreven door Frank Geleyn, is de nieuwe Tip van de Week. Het boek gaat over een jongen met een gameverslaving. Game over is een boek dat zowel spanning als realiteit bevat. Veel jongeren die gamen zullen zich herkennen in de hoofdpersoon van het verhaal.

Matteo is een gamer. Tot diep in de nacht speelt hij zijn favoriete games. School slaat hij regelmatig over, zodat hij de hele dag door kan gamen. Hij droomt zelfs van een professionele carrière. Op een dag wordt Matteo plotseling van achter zijn computerscherm weggeplukt.

Als hij erachter komt waar hij is beland, staat zijn wereld op de kop. Hij belandt namelijk in een verbeteringsinstelling waar tieners met gedragsproblemen verblijven. Computers zijn verboden op de instelling. Ontsnappen is geen optie. Matteo maakt geen enkele kans. Leven zonder zijn geliefde game, dat is de hel voor Matteo. Op een dag ontdekt hij wat de werkelijke bedoeling van de instelling is…

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week