Tip van de Week: Achtervolgd door de tijd

In de nieuwe Tip van de Week schrijft Dennis Jurhill zijn eerste Young Adult boek. Het boek gaat over gebeurtenissen in de toekomst die verband hebben met het verleden. Achtervolgd door de tijd is een aanrader om te lezen. Het boek neemt je mee naar een vreselijke ramp in de toekomst. Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan?

Wanneer er een vreselijke ramp ontstaat, dreigt alles mis te lopen. Alex, een jongen van vijftien jaar krijgt de kans om samen met een in-vitro meisje naar de toekomst te reizen. Ze gaan samen op zoek naar antwoorden voor de vreselijke ramp. Als ze in de tijd van het meisje aankomen, krijgen ze geen warm welkom. Ze worden achtervolgd door een commando politie-eenheid en vijandelijke spionnen. Desondanks komen de twee toch steeds dichter bij de waarheid.

De vreemde gebeurtenissen in de toekomst blijken een verband te hebben met het verleden. Kan Alex voorkomen dat de toekomst gevaar loopt? Alex zal alles op alles moeten zetten als hij die vreselijke ramp in het heden wil voorkomen. Eerder zal het gevaar niet rusten en zal de toekomst in gevaar zijn.

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week