Tip van de Week: Vette crisis

Vette crisis is de nieuwe Tip van de Week. Het boek is geschreven door Joke Janssen. Aan fantasie ontbreekt niks bij Joke. Eerder schreef ze boeken als ‘Lang leve saai,’ ‘Lang leve familie,’ ‘Lang leve chocola’ en ‘Lang leve lef.’ Deze boeken gaan over een meisje met een dagboek. Nu is Joke terug met een nieuw boek die gaat over een zestienjarige jongen die moet opgroeien in armoede.

Het leven van Liam verandert drastisch als zijn vader plotseling zijn baas verliest. Het gezin gaat door een donkere periode. Vader heeft geen recht op een uitkering en kan geen nieuwe baan vinden. Alsof dat nog niet genoeg was, gaat ook zijn beste vriend verhuizen.

Liam heeft een manier gevonden om zijn hoofd leeg te maken. Hij gaat soms wel uren hardlopen om zijn zorgen te vergeten. Op een dag ziet hij zijn ‘vriend’ zoenen met het meisje van zijn dromen. Liam weet niet hoe hij hier mee om moet gaan. Hij raakt verzeild in het criminele circuit. Weet Liam nog uit de criminaliteit te komen of zit hij er al te diep in?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week