Tip van de Week: Er was eens

De Tip van de Week is: Er was eens, geschreven door Jen Minkman, Suzanne Peters, Marijke F. Jansen, Cathinca van Sprundel en Miranda Peters. In dit boek bundelen vijf auteurs hun krachten samen. Vijf sprookjes, vijf heldinnen en vijf keer ‘Er was eens…’. Hedendaagse verhalen worden omgetoverd tot een modern sprookje.

De verhalen van vroeger spelen zich af in het heden. Kunnen de heldinnen op tegen het kwaad of is het al een verloren zaak? Niets is wat het lijkt in deze spannende verhalen die jij dacht te kennen.

Social media blijkt levensgevaarlijk te zijn. Loverboys steken de draak met Assepoester. Twee zussen krijgen te maken met yeti’s. De grote boze wolf is niets vergeleken met hetgeen waar oma mee te maken krijgt en inhalige fey muzikanten ontvoeren en sluiten op in torens. Zullen de heldinnen nog lang en gelukkig leven?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week