Tip van de Week: Krachtig Ontwaken

Krachtig Ontwaken is het eerste deel in de Heksenzielentrilogie, een verhaal over heksen, magie en avontuur. Dit spannende boek is het debuut van de schrijfster, Maja Vermeulen. Ze houdt ervan om te verdwalen in fantasiewerelden, zowel in boeken als in dagdromen. Die dagdromen hebben geleid tot deze Tip van de Week.

Op de dag van haar zeventiende verjaardag worden Olivia’s magische krachten gewekt. Ze komt hierdoor flink in de problemen. Samen met haar beste vriend Nerd (Leonard) slaat ze op de vlucht. Niet naar een andere plaats, maar naar een andere tijd…

Daar ontmoeten ze nieuwe mensen, waaronder een zwaardvechtster met rood haar, een goed getrainde heks vol vlammende wraakgevoelens en een tirannieke tovenaar.
Wie kan haar iets bijleren over magie? En wie weet iets over haar verdwenen moeder?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week