Tip van de Week: Zilverbloed

Deze Tip van de Week Zilverbloed is het laatste deel van de fantasieserie De Kronieken van de Zeven Eilanden, geschreven door Mariette Aerts. De serie gaat over Raben, een jonge Lezer. Lezers kunnen door een object aan te raken de geschiedenis ervan zien. Een handige gave waar machtige mensen graag gebruik (of misbruik) van maken. Let op! Dit spannende slot van het verhaal van Raben kan je alleen lezen als je de eerste vier delen al gelezen hebt.

Raben en Calli keren terug naar Kironos, waar ze zich aansluiten bij het geheime verbond dat door de oudste zoon van de voormalige Heerser geleid wordt; Enzor verzet zich samen met zijn jongere broer Arden tegen de ideeën van hun vader en de monnik Himmondar, en probeert met de hulp van een aantal bevriende gardisten eigen plannen te verwezenlijken.

Alles erop wijst erop dat de Drie Geleerden intussen hun Orbis hebben verlaten en onderweg zijn naar de hoofdstad, om daar vandaan de macht over de Zeven Eilanden te grijpen. Een krachtmeting lijkt onvermijdelijk…

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week