Tip van de Week: Het College 3: Ondergang

Ondergang is het derde en laatste deel van de spannende College trilogie en de nieuwe Tip van de Week. De thrillerreeks, geschreven door Tine Berger, gaat over een seriemoordenaar die graag manipuleert: hij kiest niet alleen slachtoffers, maar ook daders. Hoe makkelijk is het om mensen te doen moorden? 

Zeven Japanse leerlingen komen tien dagen naar het College voor een uitwisselingsproject. Alles is tot in de puntjes geregeld, maar dan blijkt dat de bus met leerlingen en begeleider is verdwenen onderweg van de luchthaven naar school. Er breekt paniek uit als de schooldirecteur bericht krijgt dat de leerlingen gegijzeld zijn. Voor iedere leerling moet een vrijwillige vervanger komen, met rampzalige gevolgen als niemand zich aanbiedt.

Wat volgt is een helse speurtocht naar de verdwenen leerlingen, waarbij iedereen elkaar wantrouwt en beschuldigt. Niemand wil alleen staan in deze race tegen de klok, maar tegelijkertijd onderschat iedereen de kracht van de groep.

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week