Tip van de Week: Hoe ik mijn vader redde

Hoe ik mijn vader redde is het eerste jeugdboek van Henk Hardeman, een auteur die al vele kinderboeken geschreven heeft. Zijn nieuwste boek gaat over de missie van Emma om de muziekband van haar vader weer bijeen te brengen. Deze feelgood roman is de nieuwste Tip van de Week.

Tegen haar wil in is Emma uit huis geplaatst. Ondanks dat haar vader depressief is en alleen maar op de bank zit, is Emma veel liever thuis! Maar zolang zij na school voor het huishouden moet opdraaien en ze alleen maar afhaalmaaltijden eten, mag dat niet…

Dus bedenkt Emma een oplossing: Ondersteboven, de band waar haar vader in de jaren 80 een hit mee had, moet weer gaan toeren. Samen met haar vriend Rik zet ze alles op alles om de bandleden, die met ruzie uit elkaar zijn gegaan, weer bij elkaar te krijgen.

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week