Tip van de Week: Drama Queen

Deze Tip van de Week is het heftige verhaal van Angel, een meisje met een zwaar leven. De auteur, Derk Visser, schrijft vaker boeken over jongeren die opgroeien in  harde, soms uitzichtloze situaties. Drama queen is zijn nieuwste boek. 

Angel heeft van jongs af aan geleerd om zich hard op te stellen en iedereen op afstand te houden. Dat is de enige manier om te overleven in de ruige wijk waar ze woont, met een moeder die werkt in een striptent. Ze kan alleen zichzelf zijn bij haar opa, die ze van de alcoholproblemen probeert te houden, en haar moeder, die maar 15 jaar ouder is dan zij.

Een nieuw meisje in de klas, Kayleigh, lijkt de muren die Angel om zich heen heeft gebouwd door te dringen. Maar voor ze echt hecht kunnen worden, verdwijnt Kayleigh. Over de volgende paar jaar komen de meiden elkaar opnieuw tegen en groeien bij Angel gevoelens die ze niet goed snapt.

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week