Tip van de Week: Apollo’s ondergang

Apollo’s ondergang is de nieuwste jeugdthriller van Rom Molemaker, een auteur die al velen titels op zijn naam heeft staan. Zijn nieuwste boek, deze Tip van de Week, gaat over Lester, die naar een jeugdinstelling wordt gestuurd om hem op het rechte pad te zetten. Maar is hij daar wel voor aan het juiste adres?

Bij aankomst bij Dr. Predikman, de jeugdinstelling waar Lester door zijn moeder naartoe wordt gestuurd omdat ze hem na de dood van zijn vader te onhandelbaar vindt, krijgt Lester een begeleider aangewezen: Apollo. Lester krijgt een onbehagelijk gevoel van de jongen en hij is niet de enige: van alle kanten krijgt hij waarschuwingen om voor hem op te passen.

Lester probeert daarom zo ver mogelijk van Apollo en zijn vrienden vandaan te blijven. Dit blijkt echter niet zo gemakkelijk. En dan lijkt de geheimzinnige dood van Ylias ook nog eens geen ongeluk te zijn. Langzaam maar zeker begint Lester zich af te vragen wat er allemaal gaande is in de jeugdinstelling…

 

De kans dat ik hem ombreng is groter dan de kans dat ik hem alleen maar in elkaar sla. En als er iemand is die denkt dat dit bij wijze van spreken is, heeft hij het mis…

 

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week