Tip van de Week: Je zult van me houden

Drie vriendinnen. Eén vermiste klasgenoot. Je zult van me houden gaat over de zoektocht van de drie meiden naar de verdwenen Elise. Dit spannende boek is het debuut van Astrid Sercu en de nieuwe Tip van de Week. 

Als hun klasgenootje Elise verdwijnt, vermoeden Mien, Alix en Victoria al snel dat ze ontvoert is. Maar wie heeft haar ontvoerd? En waarom? En wat heeft meneer Vandaele, de enge wiskundeleerkracht, te verbergen?

De vriendinnen bedenken een plan om Elise op te sporen, maar dit blijkt nog niet zo gemakkelijk. Hun enige aanwijzingen vinden ze op een geheim Facebook-account. Beetje bij beetje komt de waarheid aan het licht en ontdekken de meisjes dat het gevaar zich wel héél dichtbij bevindt …

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week