Tip van de Week: Het zoeken van Vera

Deze Tip van de Week is een verhaal over meerdere zoektochten. Onderweg worden verschillende thema’s en vragen verkent. Het boek, Het zoeken van Vera, is geschreven door Peter Elshout, die zich als docent levensbeschouwing veel met dit soort diepe vragen bezig houdt.

De zestienjarige Vera loopt weg van huis. Ze is op zoek naar haar kleine broertje, Stijn.
Haar zoektocht zal niet makkelijk zijn: Stijn is namelijk al drie jaar dood.

Een week later vindt Vera’s vader Johan haar dagboek. Hoe meer hij daarin leest, hoe meer hij beseft dat de tijd dringt om haar te vinden. Met hulp van de bijzondere mix van mensen die Vera in haar week van huis heeft ontmoet, gaat ook Johan op zoek naar antwoorden. Waar is Vera?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week