Tip van de Week: Hashtag Hiernamaals

In Hastag Hiernamaals nemen de hoofdpersonen je mee op een reis met een bijzondere bestemming: het hiernamaals. Dit avontuurlijke boek is geschreven door Vanessa Gerrits en is de nieuwe Tip van de Week.

Cleo en haar strenge moeder hebben het niet zo breed thuis. Als ze een advertentie ziet voor een baantje in de herfstvakantie waar ze in een klap 2000 euro mee verdient, twijfelt ze geen moment. Na een bizarre sollicitatieprocedure krijgt zij en de anderen die aangenomen zijn een Top Secret contract onder haar neus geschoven met een alarmerende missie: Ga dood. Vind Elena. Kom terug.

De excentrieke professor die Cleo met de missie heeft opgezadeld blijkt bloedserieus te zijn. Hij werkt voor een bedrijf die heeft ontdekt hoe je in het Hiernamaals kan belanden. Er komen, zal dus niet eens het grootste probleem zijn. Maar hoe vinden ze Elena in het land der doden? En zullen ze terug kunnen komen?

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week