Tip van de Week: Ze zien mij niet

Ze zien mij niet is de nieuwste Tip van de Week. Deze jeugdthriller is geschreven door Alice Bakker. Centraal in het boek staat loyaliteit en vriendschap: wie kan je vertrouwen als alle sporen erop wijzen dat iemand van jouw vrienden een misdaad begaan heeft?

Aaron heeft een leuke vriendengroep, houdt van voetbal en verveelt zich op school. De laatste tijd woeden in de stad waar hij woont, Vierblad, veel branden. Zou er een pyromaan aan het werk kunnen zijn?

De incidenten komen wel heel dichtbij als het huis van een bekende afbrand: de tante van Kira is het slachtoffer. Met zijn vrienden gaat Aaron op zoek naar de dader. Maar het mysterie neemt alleen maar toe, alle sporen leiden naar Aaron’s vriendengroep! Is Thomas, al zijn hele leven zijn beste vriend, de brandstichter? Of een van zijn andere vrienden?

Ik sta daar gewoon, maar ze zien mij niet. Ze zien mij nooit. Ik ben eigenlijk niet bang dat ze me pakken. Logisch, mij zoeken ze niet..

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week