Tip van de week: Wanhoop

Wanhoop is de nieuwste jeugdthriller van Eva Burgers. Ze werkte jarenlang als rechercheur op de afdeling zware criminaliteit. Haar ervaringen in de politiewereld en haar schrijftalent samen zorgden voor dit spannende boek.

Olivia twijfelt over haar relatie met Roan en besluit tot zijn wanhoop om een halfjaar naar Parijs te gaan. Als ze een baantje vindt in de Parijse boekwinkel Shakespeare and Company en daar bevriend raakt met Susan en Lily, is ze hem al bijna vergeten.

Tot het moment dat ze anonieme dreigberichtjes ontvangt. Wanneer ze op weg naar huis wordt gevolgd, voelt ze zich niet langer veilig. Maar juist als de politie wil ingrijpen, verdwijnt Olivia spoorloos.

Wil je nog meer boeken lezen? Klik hier voor meer boekentips.

Deel deze pagina:

Tips van de week